TERHAD 30 SLOT SAHAJA!

Seminar bakal berlangsung pada 31 December 2022.

Hari
Jam
Minit
Saat

Jana Income Tambahan RM1,500 - RM5,000 Sebulan Dengan BISNES KEDAI RM2

Modal Serendah RM750 Sudah Boleh Bermula. 

Kedai Pilihan Ramai

Dalam kegawatan ekonomi sekarang, majoriti Rakyat Malaysia memilih untuk berjimat cermat.

Lubuk Buat Duit

Pertambahan golongan B40 membuatkan permintaan untuk barangan harga murah meningkat.

Lifetime Support

Bimbingan akan diberikan daripada masa ke semasa supaya Bisnes Kedai RM2 anda bertambah baik.

Featured in

Featured in

Bagaimana Kami Bantu Anda Membina Bisnes Kedai RM2?

Malah anda juga berpeluang untuk mendapat tajaan modal permulaan sekiranya layak

Bimbingan Step by Step

Kami bukan sekadar mengajar & biarkan peserta terkontang kanting untuk menempa kejayaan sendiri. Sebaliknya kami bersama-sama membimbing dan memberikan tunjuk ajar.

Group & Circle Positive

Peserta akan di bawa masuk ke dalam Group Facebook, Channel Telegram, Group WhatsApp dan Kelas Marketing secara Online untuk kita sama-sama belajar.

Personal Coaching

Buat peserta yang mungkin ketinggalan dan masih belum mendapat rentak, kami berbesar hati untuk membimbing mereka secara 1:1 agar mereka dapat catch up.

Video Ulangkaji

Segala nota dan rujukan kami akan berikan. Jadi tak perlu risau kalau tiba-tiba anda terlupa, boleh saja ulang tonton semula & catit nota pada bahagian yang anda terlepas.

Tajaan Modal Perniagaan

Ada beberapa syarat & kriteria yang kami tetapkan. Bukan semua orang layak mendapat tajaan. Semua ini kami akan bentangkan dengan lebih lanjut pada sesi seminar nanti.

31 December 2022

9.00 pagi - 1.00 petang

No 14 & 15, Jalan Nyior Hijau 2, Taman Nyior, 70100 Seremban, N.Sembilan

MAKLUMAT PERJALANAN PROGRAM

#1 - Pengenalan & Latar Belakang

Pertama sekali peserta akan didedahkan dengan Latar Belakang Syarikat. Apa MISI & VISI kami, apakah kejayaan-kejayaan yang telah kami tempa sehingga dapat membuka lebih 100 cawangan kedai RM2 di seluruh Malaysia.

#2 - Mendalami Potensi Kedai RM2

Kami sudah berada dalam Industri ini selama 13 tahun, jadi kami sudah nampak kebaikkan dan potensi yang Kedai RM2 boleh berikan kepada pembangunan Ekonomi terutamanya dalam kalangan masyarat yang bergolongan B40.

#3 - Langkah & SOP Untuk Bermula

Untuk menguruskan lebih 100 Cawangan bukan lah perkara yang mudah. Semua Langkah & Standard Operating Procedure (SOP) telah kami bukukan. Semua ini kami akan terangkan dengan lebih mendalam & akan nampak halatuju dengan sangat jelas.

#4 - Senarai Pakej Perniagaan & Jenis Bantuan

Setiap orang ada tahap masing-masing. Jadinya kami telah menyediakan beberapa Pakej yang sesuai untuk setiap Individu. Malahan kami juga ada menyediakan Bantuan Modal bagi mereka yang layak.

MAKLUMAT PERJALANAN PROGRAM

#1 - Pengenalan & Latar Belakang

Pertama sekali peserta akan didedahkan dengan Latar Belakang Syarikat. Apa MISI & VISI kami, apakah kejayaan-kejayaan yang telah kami tempa sehingga dapat membuka lebih 100 cawangan kedai RM2 di seluruh Malaysia.

#2 - Mendalami Potensi Kedai RM2

Kami sudah berada dalam Industri ini selama 13 tahun, jadi kami sudah nampak kebaikkan dan potensi yang Kedai RM2 boleh berikan kepada pembangunan Ekonomi terutamanya dalam kalangan masyarat yang bergolongan B40.

#3 - Langkah & SOP Untuk Bermula

Untuk menguruskan lebih 100 Cawangan bukan lah perkara yang mudah. Semua Langkah & Standard Operating Procedure (SOP) telah kami bukukan. Semua ini kami akan terangkan dengan lebih mendalam & akan nampak halatuju dengan sangat jelas.

#4 - Senarai Pakej Perniagaan & Jenis Bantuan

Setiap orang ada tahap masing-masing. Jadinya kami telah menyediakan beberapa Pakej yang sesuai untuk setiap Individu. Malahan kami juga ada menyediakan Bantuan Modal bagi mereka yang layak.

Kenali Latar Belakang Speaker Anda

Nama : Hairul Nizam Bin Hashim

Jawatan : PENGURUS QDF PARADIGM ENT.

Pengalaman :

Bermula 13 tahun dulu dari peniaga uptown, buka kedai sendiri sehinggalah menjadi pemborong. Semua tahap kami dah lalui.

Pengalaman ini tidak boleh di beli dari buku, di ceritakan oleh pemborong lain. Tidak kira dari tahap mana anda ingin bermula, nak niaga kecil kecilan dahulu ke, nak buka kedai ke, kami boleh bantu.

Kami bantu ajar cara buat duit dengan bisnes ni. Bukan sekadar bekal kan anda barang murah lepas tu tinggalkan anda terkial-kial jual barang.

Berbekalkan Pengalaman 13 Tahun Yang Ada...

Kami akan membantu sehabis baik usahawan-usahawan di Malaysia untuk berjaya dalam Bisnes Kedai RM2 pada tahun 2022 ini. 

Kami berusaha untuk sampaikan ilmu ini ke seluruh Malaysia. Kami akan bongkarkan dan tunjukkan kepada anda formula-formula untuk menjadi usahawan Kedai RM2 yang berjaya.

Kenapa orang Cina boleh kaya raya dalam bisnes ini tetap kita tidak? Kami nak bimbing anda sehingga anda berjaya buka satu Kedai RM2 dan meraih pendapatan lumayan.

Tonton Wawancara Kami Bersama BERITA RTM

Play Video

Testimoni Program Lepas Yang Telah Berjaya!
Anda Seterusnya!

“Seronok jual barang RM2 ni. Ramai orang cari, sekejap je dah habis stock. Alhamdulilah rezeki.”

Encik Saiful

Peniaga Sepenuh Masa

“Zaman sekarang ni kita kena pandai ambil peluang & kurangkan risiko seminima mungkin.”

Tuan Firdaus

Bekas Pemilik Kedai Makan

“Terima kasih Encik Nizam. Ekonomi Ina dah stabil sekarang. Duit Gaji dah boleh simpan.”

Puan Ina

Penjawat Awam

Ribuan Terima Kasih Kepada Peserta Lepas Yang Telah Hadir

3 BULAN JAMINAN

Kami beri 3 bulan jaminan atas setiap barang yang kami bekalkan. Tak laku boleh tukar dengan barang lain. Risiko barang tak laku kami yang tanggung.

Perlu Bantuan?